O nama

Čarobni tim d.o.o. osnovan je sredinom 2007. godine u Osijeku, kao direktni potomak obrta Grafički studio Čarolija, koji je “žario i palio” krajem prošlog i početkom novog milenija. Na tržištu smo poznati po širokom repertoaru usluga i proizvoda iz područja grafičke i reklamne produkcije. Što bi se reklo, radimo sve od vizitki do jumbo-panoa.
Ipak, ajmo mi to malo nabrojati: Dakle,
• usluge grafičkog dizajna
• tisak plakata, letaka, pozivnica, priznanja, kalendara, etiketa, zastavica…
• reklamni ispisi na vozila, izloge, fasade, tende, panoe, zastave…
• dotisak na majice, kape, olovke, upaljače, privjeske, rokovnike…
• digitalni tisak velikih formata (jumbo-plakati, razni mega-boardi, baneri, meshevi, transparenti, pozadine bina, fronte preko skela na gradilištima…) te izrada i montaža konstrukcija za iste.
• rezanje slova i likova od stiropora i sličnih materijala
• i na kraju našeg skromnog opusa posebno mjesto zauzima izrada gotovo svih vrsta svijetlećih reklama.

Zbog neskrivene želje da mušterije zadovoljimo do kraja, odrađujući poslove sistemom “ključ u ruke”, posebno smo razvili sektor – Bravarija. Tu se, osim izrade nosećih konstrukcija za razne panoe ili rasvjetna tijela, proizvode i različiti proizvodi od metala, plastike i pleksiglasa (stalci za cjenike, govornice, novogodišnja dekoracija…).
Što se tiče tiskarske djelatnosti naša sitotiskara već dugo stvara čuda, a u novije vrijeme posebno izdvajamo kvalitetu i brzinu našeg digitalnog color-laser ispisa (A3+ / 300g) pogodnog za manje i srednje naklade.
Važan segment Čarobnog tima je i školovan stručni kadar. Naši djelatnici prisutani su na svim bitnijim strukovnim sajmovima, seminarima i prezentacijama novih tehnologija u zemlji i šire.

Ne pristajemo na kompromise!
Uštede na kvaliteti ili kvantiteti materijala za nas su nepoznanice. Korektno odrađen posao je naša najbolja reklama (vidi “reference“).
Ponosno na proizvod stavljamo ime naše tvrke (kad ga se sjetimo zaljepiti) jer smo potpuno sigurni u njegov kvalitet.